Degustační večer s Romanem Paulusem - Zimní menu
čtvrtek 20. 1. 2022 od 18:30Bistro Paulus, Olomouc
Předprodej byl ukončen
První degustační večer michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse se v jeho novém působišti ponese v tónech a chutích zimy. Nebude chybět zvěřina, kaštany, lanýže, dýně a vytříbené vinné párování.
6 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU
Amuse bouche
Lobster Prosecco DOC Treviso, Itálie
---
Losos v rumu, quinoa, chilli
Soave Classico DOC, Monte del Frá, Veneto, Itálie
---
Kaštanový krém, uzené kachní prso
Riesling Vierpass, Schlossgut Liebieg, Mosel, Německo
---
Lanýžové vejce, s bramborem a slaninou
Bourgogne Pinot Noir AOC, Vignerons des Terres Secretes, Bourgogne, Francie
---
Dančí hřbet, pohanka a červená řepa
Zweiglt Ried Sand, Kurt Angerer, Kamptal, Rakousko
---
Dýňový cheesecake
Moscato d’Asti DOCG, Bel Colle, Piemonte, Itálie
Těšíme se na vás!
---
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.
Škola vaření s Romanem Paulusem - Španělské menu - 13. května od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Španělské menu - 14. května od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola grilování s Romanem Paulusem - 5. června od 17:00, Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín
Škola vaření s Romanem Paulusem - Itálie - 25. září od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Mexiko - 22. října od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřina a drůbež - 12. listopadu od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Vánoční menu - 3. prosince od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc