Předprodej byl ukončen

Anna Vaverková a Ondřej Hrabal na Poli designu
KONCERT / SETKÁNÍ / MEETING / Hudba – Elektronika, Pop / Stand-up / Talk show / Umění

Anna Vaverková a Ondřej Hrabal na Poli designu

čtvrtek 1. srpna od 19:00
Pole Designu, Egoe, Bílovice

O akci

Koncert a autorské čtení na Poli designu, tedy tam, kde bydlí Egoe. 

Zemědělský brownfield, který se mění na výrobní a edukační areál. Hudba, která nezní z každého rohu. Hosté, kteří mají co říct. Výstavy o zdánlivě obyčejných věcech. K tomu kulisy výrobního areálu. Nabízíme několik důvodů, proč k nám přijet. 

 

Anna Vaverková

je česká písničkářka a producentka, která vystudovala hudbu v Berlíně, kde spoluzaložila kapelu The Flavians, s níž hrála dokonce na Glastonbury. Pak si otevřela vlastní nahrávací studio a v roce 2022 vydala sólové EP Roztomilá holka, což jí přineslo hned trojí prestižní nominaci: na Vinylu pro objev roku, Apollo pro nejlepší singl roku a na Cenu Anděl v kategorii alternativa a elektronika. Totéž se zopakovalo zkraje letošního roku, když zabodoval loňský dlouhohrající debut Pozdravy z polepšovny, na kterém se podílel producent Liam Blomqvist a další respektovaní hudebníci jako Tomáš Liška, Tobias Humble, Kelly O'Donohue nebo Andy Aquarius. To, k čemu dospěla odborná kritika, vědí návštěvníci jejích klubových i festivalových koncertů už delší dobu: že když se objeví na podiu, tichý údiv zasáhne velmi různorodé publikum.

https://www.youtube.com/watch?v=ce-Bki6sLYc&ab_channel=ODDITYRecords 

 

Ondřej Hrabal 

Věnuje se především poezii – sbírky básní Nezkoušej se usmát (2019, JT's nakladatelství), Racci (2020, JT’s nakladatelství) a Přenašeči závěsů (2023, Bílý Vigvam), dále slam poetry (mistr ČR za rok 2018), próze, copywritingu, organizaci kulturních akcí (literární festival Inverze nebo Letní filmová škola) a hudbě (Bartleby). Publikoval jednu knihu pro děti nazvanou Tasemnice hledá byt (2022, Host). Spolu se svým slamovým kolegou Dr. Filipitchem vystoupil 16. listopadu 2019 na Letenské pláni na největší veřejné demonstraci od Sametové revoluce, které se účastnilo tři sta tisíc lidí. Je ředitelem neziskového nakladatelství Nugis Finem Publishing.  

https://bilyvigvam.bigcartel.com/product/prenaseci-zavesu-ondrej-hrabal

 

 

 

Vystupující

Anna Vaverková (CZ) – fb / soundcloud / bandzone / bandcamp / insta / youtube / Spotify

Další akce s vystupujícími

Anna Vaverková + whyohwhy - 5. října od 19:00, Prostor 44, Zlín

Další akce pořadatele

Post hudba, Ivy Z na Poli designu - 27. září od 19:00, Pole Designu, Egoe, Bílovice

Pořadatel