Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu
FESTIVAL / Gastro

Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu

pondělí 11. listopadu od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenky
od 1 990 do 24 900 Zobrazit ceny
prodej do 10. listopadu

Základní cena

Základní cena 1 990 Kč Koupit
Menu vč. vinného párování 2 590 Kč Koupit

Chef's table (menu s vinným párováním pro 12 osob)

Základní cena 24 900 Kč

O akci

Svatomartinské degustační menu s Romanem Paulusem a Petrem Stokláskem

Milujete husy a kachny a neláká vás klasika v podobě pečeného stehna se zelím a knedlíkem? Vyzkoušejte pětichodové svatomartinské degustační menu zkušeného šéfkuchaře Romana Pauluse a ochutnejte třeba husí udon polévku, pekingskou kachnu s kimchi nebo jablečný koláč s datlemi. Drůbeží speciality vhodně doplní vína z Moravy, Německa a Francie.

 

Menu na degustační večer

----

Amuse bouche

Bouvet Crémant de Loire, Excellence Brut, Val de Loire, Francie
----

Paštika z foie gras, perníkový krém, máslová brioška

Josef Rosch Riesling Feinherb, polosuché, Mosel, Německo

----

Husí udon polévka s vejcem, lanýži a houbami shimeji

"Parallele 45" blanc (BIO), suché, Côtes-du-Rhône, Francie

----

Pekingská kachna, lokše, kimchi

Sedlák Merlot Icone, suché, Velkopavlovická oblast

----

Husí konfit a prso, pyré z pečeného celeru a kadeřávek

Château Beaumont, Cru Bourgeois, suché, Bordeaux, Francie 

----

Jablečný koláč s datlemi, karamelem, zmrzlinou a pekanovými ořechy

Volařík Pálava, výběr z bobulí, sladké, Mikulovská oblast

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy mohou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel