MAOK - Krajina duše
KONCERT / Hudba – Ambient, Spirituální

MAOK - Krajina duše

čtvrtek 24.4.2025 od 19:00
Konvent Milosrdných bratří, Brno
Vstupenky
od 650 do 1 770 Zobrazit ceny
prodej do 24.4.2025
do zdražení 91 dní

Základní vstupenka

Základní cena 650 Kč Koupit

Vstupenka pro dva

Základní cena 1 180 Kč Koupit

Vstupenka pro tři

Základní cena 1 770 Kč Koupit

O akci

🎹🎸 Přijďte se s Maokem ponořit do světa snivých melodií a mystických tónů, které vás zavedou hluboko do vašeho nitra.

Zveme vás do prostoru bez času a shonu, kde se myšlenky rozplývají, a hlavní roli hraje hudba. Nevšední síla Maokovy hudební tvorby spočívá v tom, že vyvěrá z míst, která jsou mimo prostor a čas. Když se dokážeme zaposlouchat, vezme nás Maok na ta místa s sebou, a to je nesmírně osvěžující a léčivé.

🎫 Vstupenky 650 Kč, při koupi dvou a více 590 Kč.

Napsali jste nám:

"Bylo to nádherné. Maokova hudba je jako z jiného světa a umí nás přenést do míst, kde je láska a klid a kde je snadné vnímat to dobré okolo nás. Jsem za to hluboce vděčná." napsala Alena

"Tato hudba je tak povznášející! Pomáhá mi zklidnit se v této chaotické době. Díky za tebe, za tvou hudbu, Maoku❤" Jana

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

🎹🎸 Maok je fenomenální hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska, filmu Civilizace Petra Horkého a Miroslava Bárty a nespočtu filmů o přírodě...). Maokova hudba vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co je ukryto v nitru každého z nás.