ANKI/JOSEF K a projekce GIRL POWER
KINO / PROJEKCE / KONCERT / Film / Hudba – Hip-hop / Rap

ANKI/JOSEF K a projekce GIRL POWER

sobota 9. listopadu od 17:00
Pole Designu, Egoe, Bílovice
Vstupenky
Cena 150
prodej do 9. listopadu

O akci

17.00 vstup zdarma

Projekce filmu Girl Power

Girl Power je dokumentární film o ženách, které zasvětily své životy graffiti, i když této subkultuře naprosto dominují muži. Dokument je založen na silném osobním autobiografickém příběhu pražské writerky Sany, která ho natáčela po celém světě více sedm let. Zároveň nás seznámí s ženskými writerkami z patnácti měst světa. Fascinující cestopis přichází s novým pohledem na fenomén, který je širokou veřejností často chápán jako vandalismus, ale lze ho vnímat i jako životní cestu. (A-Company CZ)
94 minut

debata po filmu nejen o filmu, projekce světových graffity

20.00 vstup 150

 

J O S E F K.

Josef K. debutoval v roce 2020 albem Linka B, vytvořeným kompletně na telefonu v mezičase dopravovaní se metrem, v roce 2022 s kamarády spoluformoval skupinu DRO deskou Divadelní rapový orchestr. DIY rap založený na intuitivním průzkumu bojem, lokální patriotismus a inspirace nekonečností velkoměsta, trapový svojský zvuk a imaginaci podněcující texty.
Tracky vznikají od beatů po texty přímo v ulicích Prahy, nebo na cestách.

 

A N K I

Česko-vietnamský cloud rapper Anki hledá své místo na rapové scéně, ale i v osobním životě. Autenticky, bez striktních linií nebo falešné jistoty. Motivy chudoby, periferií, změny životních poměrů a vlastní identity se tu potkávají s potřebou vyjádřit se bez okázalých póz.
Nová deska I want to fell safe – vyšla před pár týdny - storytelling příběhů, které by svou tvrdostí nezapadly ani v textech leckteré přísné punkové kapely s mimořádným citem pro strhující vyprávění, obnažující silná témata.

https://wave.rozhlas.cz/hlavnim-snem-je-zit-v-klidu-anki...

https://www.youtube.com/watch?v=2A9M5kCek2w&ab_channel=ANKI

Pořadatel