Středomořský večer s Romanem Stašou
SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Jídlo, Víno

Středomořský večer s Romanem Stašou

pátek 22. listopadu od 18:00
Asado grill, Olomouc

Základní vstupenka

Cena vstupenky je pro jednu osobu. Možnost zakoupení vstupenky s vinným párováním. Podle počtu zakoupených vstupenek k vám přiřadíme velikost stolu.

Základní cena 2 290 Kč Koupit
+ vinné párování 2 690 Kč Koupit

O akci

Milujete ryby a mořské plody?

A co takhle spojení s výborným vínem a skvělou atmosférou? Pátek 22. listopadu bude v Asadu ve znamení středomořských specialit. Ochutnejte pětichodové menu sestavené z čestvých ryb a mořských plodů. To vše pod taktovkou šéfkuchaře Michala Duračky a vítěze čtvrté řády masterchefa Romana Staši

Ochutnejte úžasného platýse, šťavnaté hřebenatky nebo třeba exotického red snappera připraveného na originálním španělském grilu Mibrasa Parrilla. To vše a ještě více ve spojení s originálními přílohami.

Celým večerem vás bude provázet portugalský kytarista Miguel Meneses. O víno se postará již oblíbená sommeliérka Adéla Hanáková. 

Přijďte si užít večer plný chuti a příjemné atmosféry středomořského večera v restauraci Asado Grill.

Asado je láska

Asado je láska. Láska ke kvalitnímu jídlu. K čerstvým surovinám. Ke kuchařskému řemeslu. K uvolněné atmosféře. Ke grilování. Taky k lidem, se kterými sdílíte jídlo a zážitky.

Vstupenky

Cena vstupenky je pro jednu osobu. Možnost zakoupení vstupenky s vinným párováním. Podle počtu zakoupených vstupenek k vám přiřadíme velikost stolu. Vstupenky je možnost zakoupit přímo na sms ticket, nebo v předprodeji v restauraci.

Více informací

O restauraci

Naše restaurace je ideálním místem pro setkání s obchodním partnerem, pracovní oběd s kolegy, rodinnou oslavu nebo svatební hostinu. Vždy na vás bude čekat výborné jídlo a pití, moderní a stylový design, nezapomenutelná atmosféra a vlídná a profesionální obsluha.

Kdo u nás vaří?

Michala Duračku už od útlého mládí přitahovalo vaření. Že se kuchařské řemeslo stane jeho koníčkem i profesí, se rozhodl v 16 letech na střední škole v Otrokovicích, kde se vyučil kuchařem. Potom několik let působil v zahraničí. Začínal v německých Cáchách, v restauraci postavené na středomořské kuchyni, poté ve stejném městě pracoval jako sous chef ve vyhlášeném steakhousu. Další jeho profesní zastávka byla v Anglii, kde šéfoval typické místní restauraci nedaleko Cambridge.

Po návratu do Česka Michal pracoval v Interhotelu Zlín a poté jej kuchařský osud zavedl do Olomouce. Poslední dva roky je členem týmu Opera Gastro Group. Od začátku stojí u konceptu restaurace Asado grill, kde chce zúročit všechny své kuchařské zkušenosti.

Když má chvíli pro sebe, vyráží na výlety do přírody. I tady si často rozdělá oheň a ugriluje kus masa. Je také dlouholetým sběratelem nožů.

Pořadatel