Valentýnský degustační večer
pátek 14. 2. 2025 od 18:00Bistro Paulus, Olomouc
Valentýnský večer s Petrem Stokláskem.
Přemýšlíte, jaký dárek dát své milé/milému pod stromeček, nebo jen tak?
Potěšte ji/ho pozváním na valentýnskou večeři do Bistra Paulus. Pětichodové menu doplněné vinným doprovodem udělá radost všem zamilovaným.
5 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU
Amuse bouche
Prosecco Paulus Selection, Veneto, Itálie
Tatarák z tuňáka, sezamový dresink a ředkvička
Unplugged, Tesch, Nahe, Německo
Mrkvový krém, zázvor, kokosové mléko, jablka
Grüner Veltliner Kies, Kurt Angerer, Kamptal, Rakousko
Pečené mušle sv. Jakuba, květák a domácí slanina
Cote & Mer Rosé, Chateau des Bormettes, Provence, Francie
Pečená telecí špička, bramborové noky s lanýžem a rozmarýnová omáčka
Merlot Crianza, Finca Antigua, La Mancha, Španělsko
Valentýnský dezert
Moscato d'Asti Moncalvina, Coppo, Piemonte, Itálie
Těšíme se na vás!
---
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.